Google Ads Kampány kezelés

A Google Ads jelenleg a legsikeresebb online marketing eszköz, hiszen ezen a felületen keresztül a világ internet felhasználóinak a 90%-át elérhetjük. Most biztos az hiszed, hogy ennyi ember elérése óriási költségekkel jár, de ez nem így van. Csak akkor kell fizetned, ha rákattintanak a hirdetésedre. Több célzási módszer áll a rendelkezésünkre, melyek segítségével a hirdetés közvetlenül a célcsoportodnak juttathatjuk el. Az Ads egy bonyolult rendszer, de jó kezekben egy pénztermelő gépezet.

Miért éri meg az Google Ads használata?

Csak akkor fizetsz, ha rá is kattintottak a hirdetésedre

Pontosan megcélozzuk potenciális vásárlóid

Folyamatosan frissülő adatok állnak rendelkezésünkre

google adwords

Kérj ajánlatot!

Itt hirdethetsz Google Ads segítségével:

Keresési hálózat

Jelenjen meg a hirdetésed a Google keresések között a potenciális vásárlóidnak, a konkurenciáiája előtt. A Keresési hálózaton futtatott hirdetésekkel, akkor érjük el a felhasználókat, amikor olyan problémákkal kapcsolatban informálódnak, melyekre a megoldást Te nyújtod. Találjanak meg keresés közben!

 Remarketing

Biztos találkoztál azzal a jelenséggel, amikor meglátogatsz egy weboldalt és utána az adott cégnek a hírdetései végig kísérik a böngészésed. Na ezt hívjuk Remarketingnek. Idegesítőnek tűnhet, de ez egy igen hatásos módja az ügyfél szerzésnek. Ne hagyd, hogy elfeledjenek!

 Display Hálózat

Display hálózat már máshogy működik, hiszen itt már böngészés közben különböző célzási módszerek alapján kerülnek megjelenésre a hírdetéseid. Jelenítsd meg szöveges, képes vagy akár videóhírdetésed több ezer weboldalon, miközben a vásárlóid rajtuk böngésznek. Jelenj meg a potenciális vásárlóidnak

Youtube

Tudta, hogy Magyarországon a Google után a Youtube-on keresnek a legtöbben? A felhasználok átlagosan több mint egy órát töltenek naponta ezen a felületen. A Youtube a Google tulajdonában van, ezért Adwords-ön keresztül itt is hirdethetünk! Lássanak többet cégedből!

Felkeltettem az érdeklődésed?