Képességeim

Growth Hacking

Okos megoldások és egyedi ötletek rengeteg adattal és azok elemzésével. A növekedés garantált.

Kreativitás + Tech + Analitika = Growth Hacking

A growth hacking(nyers fordításban növekedés hackelés) lényege, hogy valamilyen formában mérhető, leginkább online egyedi ötletekkel, megoldásokkal növeljük a céged. A növekedést legfőképpen bevételre értjük, de ide tartozhat bármi ami értékes a céged számára pl.: leadek száma, hírlevél feliratkozók száma, stb.. Ez a módszer először startupok körében híresült el, ahol alacsony költségvetésből kellett megoldani magas növekedést.

A módszerben kifejezetten fontos a folyamatos tesztelés és optimalizálás. A hosszan tartó marketing tervezés és kutatások helyett. Szereti használni a nem megszokott csatornákat marketingre.

Több cég köszönheti a növekedését a growth hackingnek. Az egyik legismertebb példa a Dropbox. akik minden meghívott tag után ajándékba adtak 500 mb tárhelyet a meghívó személynek. Ez a kis egyszerű ötlet 15 hónap alatt 3900%-os növekedést hozott a cégnek. 2008 szeptemberébeb még körülbelül 100 000 regisztrált felhasználóju volt, ami 2009 decemberére 4 millió környékére ugrott. Az eredmény nem garantálható, az viszont igen, hogy előrébb viszem ezzel a módszerrel a céged!

growth hacking

Miért jó ez?

Kreatív

Nem a megszokott hétköznapi ötletekkel találok neked utat a növekedéshez.

Skálázható

Marketing automatizációhoz hasonlóan az ezek a megoldások is folyamatos növekedést hozhatnak. 

Elérhetőségeim

info@buzapatrik.hu
+36 20 281 4570

Ekkor vagyok elérhető

H-P: 10:00 - 17:00

 

Személyes találkozó

Budapest

Szeged

Küldj üzenetet

13 + 10 =