Képességeim

Google Ads(Adwords)

KKV-k számára az online marketing alapja a Google Ads, leánykori nevén Google Adwords. Ez a hírdetési rendszer tökéletes megoldás lehet számodra, ha hatékonyan szeretnéd növelni céged marketing bevételét.

Releváns látogatók a keresőből Bevételt pozitív megtérüléssel? Google Ads

A Google Ads az egyik legsikeresebb online marketing eszköz, hiszen ezen a felületen keresztül a világ internet felhasználóinak a 90%-át elérhetjük. A magyar internetezők több, mint 90%-nak a Google a mindennapokban használt keresőmotorja. Így ha Magyarországon keresőmarketingről beszélünk, akkor a Google Ads jöhet szóba. Most biztos az hiszed, hogy ennyi ember elérése óriási költségekkel jár, de ez nem így van. Csak akkor kell fizetned, ha rákattintanak a hirdetésedre, vásároltak a termékedből, ajánlatot kértek vagy csak megnézték a videó hírdetésedet. Több célzási módszer áll a rendelkezésünkre, melyek segítségével a hirdetés közvetlenül a célcsoportodnak juttathatjuk el. Az Ads egy bonyolult rendszer, de jó kezekben egy pénztermelő gépezet.

keresőmarketing

Miért jó neked a Google Ads hirdetés?

Célteljesülés után fizetsz

Csak akkor fizetsz ha teljesül a célod. Legyen az átkattintás, vásárlás vagy megtekintés.

Teljesen a cégedre szabható

Én állítom be, hogy milyen keresésekre, milyen hírdetés jelenjen meg és az hova irányítsa a keresőt.

Rengeteg célzás

Bármire megjelenhetsz, amire keresnek az emberek, de ezen kívül a Display hálózat is rengeteg lehetőséget rejt.

Adat adat és adat

Szinte mindenről kapunk adatot, amik számunkra érdekesek. Ezekkel fejleszthetjük továbbb közösen a marketing tevékenységed.

Remarketing

Ismered azt az érzést, amikor megnéztél valamit az interneten és követnek a hírdetései? Az a remarketing.

Display és Youtube

Google Ads nem csak a keresőben tud elhelyezni hírdetéseket. Használatával rengeteg weboldal és a Youtube is a rendelkezésünkre áll.

Tervezéstől az optimalizálásig

Google Ads Kampány Tervezés

Ha még nem hirdettél korábban, akkor létrehozom és  nulláról megtervezem, valamint beállítom a hirdetési fiókodat, Google Analytics fiókodat és adok egy becslést a havi várható plusz látogatószámról.

Google Ads Fiók Audit

Ha már van Google Ads fiókod és kampányaid, akkor azt legjobb tudásom szerint elemzem és összegyűjtöm a növekedési lehetőségeket, hibákat vagy újdonságokat amiket priorizálva megkapsz tőlem.

Google Ads Kampány Kezelés

Amennyiben én hozom létre neked a hirdetési fiókot vagy audit után szeretnéd rám bízni a fiókod kezelését, akkor én folyamatosan figyelem és optimalizálom a jobb teljesímény elérésének érdekében.

Velük már dolgoztam

Elérhetőségeim

info@buzapatrik.hu
+36 20 281 4570

Ekkor vagyok elérhető

H-P: 10:00 - 17:00

 

Személyes találkozó

Budapest

Szeged

Küldj üzenetet

15 + 12 =