Képességeim

Google Ads Kampánykezelés

Az online marketing egyik alapvető hirdetési rendszere a Google Ads, leánykori nevén Google Adwords. PPC szakemberként ez a hirdetési felület az egyik specialitásom. A Google Ads hirdetései tökéletes megoldást nyújthatnak számodra, ha hatékonyan szeretnéd növelni céged marketing bevételét.

Mi az a Google Ads? Releváns látogatók a keresőből és bevételt pozitív megtérüléssel.

A Google Ads az egyik legsikeresebb online marketing eszköz, hiszen ezen a felületen keresztül a világ internet felhasználóinak a 90%-át elérhetjük. A magyar internetezők több, mint 90%-nak a Google a mindennapokban használt keresőmotorja. Így ha Magyarországon keresőmarketingről beszélünk, akkor a Google Ads jöhet szóba. Most biztos az hiszed, hogy ennyi ember elérése óriási költségekkel jár, de ez nem így van. Csak akkor kell fizetned, ha rákattintanak a hirdetésedre, vásároltak a termékedből, ajánlatot kértek vagy csak megnézték a videó hírdetésedet. Több célzási módszer áll a rendelkezésünkre, melyek segítségével a hirdetés közvetlenül a célcsoportodnak juttathatjuk el. Az Ads egy bonyolult rendszer, de jó kezekben egy pénztermelő gépezet.

keresőmarketing

Miért jó neked a Google Ads hirdetés?

Célteljesülés után fizetsz

Csak akkor fizetsz ha teljesül a célod. Legyen az átkattintás, vásárlás vagy megtekintés.

Teljesen a cégedre szabható

Én állítom be, hogy milyen keresésekre, milyen hírdetés jelenjen meg és az hova irányítsa a keresőt.

Rengeteg célzás

Bármire megjelenhetsz, amire keresnek az emberek, de ezen kívül a Display hálózat is rengeteg lehetőséget rejt.

Adat adat és adat

Szinte mindenről kapunk adatot, amik számunkra érdekesek. Ezekkel fejleszthetjük továbbb közösen a marketing tevékenységed.

Remarketing

Ismered azt az érzést, amikor megnéztél valamit az interneten és követnek a hírdetései? Az a remarketing.

Display és Youtube

Google Ads nem csak a keresőben tud elhelyezni hírdetéseket. Használatával rengeteg weboldal és a Youtube is a rendelkezésünkre áll.

Tervezéstől az optimalizálásig

Google Ads Kampány Tervezés

Ha még nem hirdettél korábban, akkor létrehozom és  nulláról megtervezem, valamint beállítom a hirdetési fiókodat, Google Analytics fiókodat és adok egy becslést a havi várható plusz látogatószámról.

Google Ads Fiók Audit

Ha már van Google Ads fiókod és kampányaid, akkor azt legjobb tudásom szerint elemzem és összegyűjtöm a növekedési lehetőségeket, hibákat vagy újdonságokat amiket priorizálva megkapsz tőlem.

Google Ads Kampánykezelés

Amennyiben én hozom létre neked a hirdetési fiókot vagy audit után szeretnéd rám bízni a fiókod kezelését, akkor én folyamatosan figyelem és optimalizálom a jobb teljesímény elérésének érdekében.

Velük már dolgoztam

Elérhetőségeim

info@buzapatrik.hu
+36 20 281 4570

Ekkor vagyok elérhető

H-P: 10:00 - 17:00

 

Személyes találkozó

Budapest

Szeged

Küldj üzenetet

14 + 5 =

Gyakran Ismételt Kérdések

Mások által feltett kérdések, amik téged is érdekelhetnek.

Hol tudunk személyesen találkozni?
Találkozásokat a leggyakrabban Szegeden, Budapesten és Gyöngyös környékén szervezem. A nyarat a balatonon szoktam tölteni, így júniustól augusztusig ott is rudunk találkozni. A pontos helyszínt és időpontot egyeztessük emailben vagy telefonon.
Mivel foglalkozik egy PPC szakember, ügynökség?
Egy PPC szakember, ügynökség a digitális marketing területén dolgozik, és a fizetés alapján kattintásokra fókuszáló online hirdetési kampányok tervezésével, kezelésével és optimalizálásával foglalkozik. Feladatai közé tartozik a kulcsszavak kiválasztása, hirdetések kezelése, licitkezelés, adatelemzés és kampányok folyamatos optimalizálása.
Mivel foglalkozik egy Google Ads szakember, ügynökség?
Egy Google Ads szakember a Google hirdetési platformjával dolgozik, és a digitális kampányok tervezésével, kezelésével, és optimalizálásával foglalkozik. A feladatai közé tartozik kulcsszókutatás, hirdetések készítése, licitkezelés, költségvetéskezelés, valamint a kampányok hatékonyságának és teljesítményének elemzése és javítása.
Mi az a Google Ads promóciós kód és honnan tudok szerezni?
A Google Ads promóciós kódot nyújt minden partnerének, akik új fiókot hoznak létre. Csak azok az ügynökségek vagy szabadúszók adhatnak ilyen kódot, akik már Google Partnerek. A kód kizárólag frissen létrehozott fiókokra érvényes, és én is rendelkezem ilyen kóddal. A promóció lényege, hogy a következő 60 napban a hirdetési költségként elköltött összeget a Google hirdetési egyenlegként visszakapod, amit újra felhasználhatsz. A visszatérítés maximum 120 000 Ft-ig érvényes.
Mit tartalmaz egy Google Ads Audit?

Egy Google Ads audit áttekinti a Google Ads fiók különböző aspektusait a hatékonyság növelése és a költség csökkentése érdekében. Fókuszál a fiókstruktúrára, kulcsszavakra, hirdetésekre, konverziós követésre, budapestési stratégiára, kiterjesztésekre és egyéb elemekre. Célja a potenciális javaslatok és optimalizációs lehetőségek azonosítása. Az audit eredményeként részletes jelentés készül javaslatokkal a fiók teljesítményének növelése érdekében.

Miért lehet hasznos a Google Ads tanácsadás?

A Google Ads tanácsadás hasznos, mert közvetlenül egy szakértő számára teheti fel a kérdéseit, és megvitathatja vele azokat a problémáit, amiket nem sikerült eddig megoldania. Tanácsadás során segítséget nyújtok a kampányok optimalizálásához, hibák azonosításához és a hirdetési költségek csökkentéséhez. Naprakész ismeretekkel és több, mint 7 évnyi tapasztalattal rendelkezek.