Képességeim

SEO: Keresőoptimalizálás

Jelenj meg a keresőmotorokban fizetett hírdetések nélkül.

Organikus forgalom keresőoptimalizálással(SEO)

A keresőoptimalizálás lényege, hogy bizonyos kulcsszavakra minél jobb pozícióban jelenj meg a keresőmotor nem fizetett találatai között. Ennek az elérése egy komplex feladat, amit hosszú távon lehet elérni, de megéri, hiszen itt nem fizetsz közvetlenül a látogatókért.

A keresőoptimalizálás 3 fő részből áll:

1. Technikai SEO

Már a megnevezéséből is adódik, hogy a weboldal technikai részével foglalkozik. Megfelelően van-e indexálva? Elég gyors-e? stb.

2. On page vagy tartalmi SEO

Az oldalon levő tartalmakra fókuszál. A megfelelő kulcsszókutatás után meghatározzuk, hogy milyen kulcsszavakre érdemes megjelenned és azokhoz készül keresőoptimalizálás szempontjai szerint elkészített tartalom.

3. Off page SEO

Minden olyan dolog, ami nem a weboldaladon történik, de hatással van rá. Ezek közül a legfontosabbak a linkek. Releváns vagy magas autoritásó(vagy mindkettő) oldakról kell a weboldaladra mutató linkeket szerezni.

Például ez, a webshopomra mutató link, most segít annak a Googleben történő előre mozdításában.

 

Ez egy hosszú, de fenntartható csatorna.

keresőoptimalizálás

Miért jó ez?

Hosszú távú befektetés

Keresőoptimalizálás eredményeit nem rögtön fogod látni. Lehet, hogy több hónap is szükséges hozzá, viszont hosszú távon élvezheted az eredményét.

Nem kell folyamatosan fizetned

Mivel a Google nem fizetett forgalmát szerezzük meg, így az oldalra érkező látogatókért nem fizetsz közvetlenül.

Bizalom

Az emberek jobban bíznak azokban az oldalakban, melyek a Google organikus találatai között kerültek be a találati lista elejére.

Folyamatosan fejleszthető

Mindig fel lehet fedezni új keresőoptimalizálási lehetőségeket, melyekkel további új látogatókat és vásárlókat tudunk hozni neked.

Elérhetőségeim

info@buzapatrik.hu
+36 20 281 4570

Ekkor vagyok elérhető

H-P: 10:00 - 17:00

 

Személyes találkozó

Budapest

Szeged

Küldj üzenetet

6 + 4 =

Gyakran Ismételt Kérdések

Mások által feltett kérdések, amik téged is érdekelhetnek.

Hol tudunk személyesen találkozni?
Találkozásokat a leggyakrabban Szegeden, Budapesten és Gyöngyös környékén szervezem. A nyarat a balatonon szoktam tölteni, így júniustól augusztusig ott is rudunk találkozni. A pontos helyszínt és időpontot egyeztessük emailben vagy telefonon.