Képességeim

Marketing tanácsadás

Mi a célod? Mi a probléma? Találjuk ki, hogy tudsz tovább növekedni.

Együtt találunk megoldást

Szeretnéd fejleszteni a marketinged, de nem tudod, hogy tedd meg? Elakadtál valahol? Van valamilyen marketing témájú problémád? Nem tudod, hogyan növekedj tovább? Megtaláljuk a válaszokat a kérdéseidre. 

A marketing tanácsadás során Te hozod a témát és közösen találunk megoldást.

Töltsünk együtt egy órát vagy akár egy egész napot, az biztos, hogy szakértői tudásom és több év tapasztatának segítségével értékes eredményekkel fogsz távozni és megválaszolom a kérdéseidet. 

Marketing tanácsadás

Beszélhetünk bármiről ami marketing. Az alapoktól, mint a célcsoport meghatározása vagy Google Analytics használata egészen a komplex marketing tervekig.

U

Google Ads tanácsadás

Egy rosszul beállított eheti a pénzedet anélkül, hogy bármi eredményt hozna. Átnézzük a kampányaidat, hogy milyen problémái lehetnek, hol lehetne fejleszteni és mit lehetne javítani rajta.

Facebook marketing tanácsadás

Sokan maguknak végzik és rosszul, ami a hatékonyság rovására megy. Kampány struktúra, mérőkód beillesztés, célzás, optimalizálás és még sok beállítás, aminek hatása van az eredményre. Ezek közül az egyiket rosszul állítod be és már nem jön a várt eredmény. 

SEO tanácsadás

A SEO egy igen komplex ága a keresőmarketingnek. Figyelni kell az oldal technikai és tartalmi részére, sőt még arra is, hogy mennyi és milyen minőségű link mutat az oldalra. Akár egy kis hiba lenullázhatja a bele fektetett munkát. Hosszú távon az egyik legjobb megoldás, mégis sokan nem figyelnek rá. 

Több, mint:

Konverzió

Ügyfél

millió Ft költés

Ha a tanácsadás után leszerzőndünk, akkor az első órát ajándék.

Marketing tanácsadás Szegeden és Budapesten

Ha személyes találkozó keretein belül szeretnél részt venni a tanácsadáson vagy szeretnéd, hogy meglátogassalak az irodában, akkor Szegeden, Budapesten, ezeknek a városoknak a vonzáskörzetében vagy a két város között található, autópályán könnyen megközelíthető településen lehetőséged van rá.

Elérhetőségeim

info@buzapatrik.hu
+36 20 281 4570

Ekkor vagyok elérhető

H-P: 10:00 - 17:00

 

Személyes találkozó

Budapest

Szeged

Küldj üzenetet

2 + 1 =